VOLKSWAGEN GOLF Variant Comfortline 1,2 TSI 81 kW (110 hv) 2016 115000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 11990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  115000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 117
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus GLX-694

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen huoltokirja Huippusiisti Manuaalinen ilmastointilaite Kahdet renkaat Kahdet renkaat Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta Vakionopeussäädin. Nopeudenrajoitin Monitoiminäyttö Plus Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajan puoleinen kytkettävissä pois toiminnasta. Kuljettajan polviturvatyyny Monitörmäysjarrutus Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Radio Composition Colour. Kosketusvärinäyttö 5″. CD- ja MP3-toisto. AUX-IN-liitin ja SD-muistikorttipaikka
Vaihtoautokysely