Toyota Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid Style 2023 2000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 37900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2023
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  2000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 106
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus FRG-369

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Black-paketti Talvirenkaat aluvantein Apuviivat peruutuskameran näytöllä Apuviivat peruutuskameran näytöllä Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Peruutusvahti (RCTA) Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) Pysäköintitutkat edessä ja takana Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi 60/40-suhteessa taitettavat takaistuimet Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lehtitasku kuljettajan istuimen selkänojassa Lehtitasku matkustajan istuimen selkänojassa Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen etumatkustajan istuimen korkeussäätö Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeussäätö Sport Comfort -etuistuimet Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki
Vaihtoautokysely