FIAT 500X 1,6 Etorq 110hv PopStar MT5 FWD 2015 85000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 11800€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  85000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 147
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus MML-169

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK ESP -ajonhallintajärjestelmä Vetoluistonesto Manuaalinen ilmastointi Manuaalinen ilmastointi Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuinlämmitys etuistuimilla Kuljettajan istuimen korkeussäätö Vakionopeudensäädin ja nopeuden rajoitin Ajotietokone 3,5″ TFT -näytöllä Verhoturvatyynyt etu- ja takaistuinriveillä Kuljettajan ja matkustajan monivaiheiset etuturvatyynyt Sivuturvatyynyt etumatkustajilla Lukkiutumattomat ABS-jarrut Mäkilähtöavustin Sähkötoiminen käsijarru Vilkut sivupeileissä Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana Ohjauspyörän etäisyys- ja korkeussäätö Radion kauko-ohjaus ohjauspyörässä
Vaihtoautokysely