Toyota Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid Prestige Edition 2022 30000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 27700€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  30000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus YKZ-708

Lisätiedot: Apuviivat peruutuskameran näytöllä TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Esittelyauto Tehdastakuu voimassa Peruutuskamera Peruutuskamera Juuri huollettu Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Ilmastointilaite Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Säädettävä nopeudenrajoitin Älykkään adaptiivisen vakionopeussäätimen ohjaimet ohjauspyörässä Kahdet renkaat Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i) Lämmitettävä tuulilasin alareuna Sähkötoimiset ikkunannostimet automaattitoiminnolla Takalasin lämmitin Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS) ja sähköinen jarrutusvoiman jako (EBD)
Vaihtoautokysely