SKODA Octavia Combi 1,8 TSI Elegance DSG Autom. 2015 156000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 15900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  156000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 132
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus FLS-987

Lisätiedot: Huonon tien paketti KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Irrotettava vetokoukku Täydellinen huoltokirja,viimeisin 156000 km Huippusiisti Huippusiisti Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Huonon tien paketti Lohkolämmitin ja sisätilanlämmitin Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Pysäköintitutka taakse ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Hill Hold -järjestelmä Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana, lapsilukko takana Sähkötoimiset ikkunat myös takana Nahkainen monitoimiohjauspyörä, nelipuolainen (radion ja puhelimen säätimet)
Vaihtoautokysely