Toyota RAV4 Plug-in Hybrid 2,5 AWD-i Active 2022 9000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 53900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  9000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 22
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus MOC-436

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Esittelyauto Tehdastakuu voimassa Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka edessä VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi AWD-i -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Takaistuinten lämmitys reunapaikoilla Kahdet renkaat Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i) Lämmitettävät tuulilasin pesusuuttimet Lämmittettävä tuulilasin alareuna Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin ABS, EBD ja BA Automaattisesti koria vasten taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit sähkösäädöin Sähkötoimiset ikkunannostimet kiilautumisenestolla edessä ja takana
Vaihtoautokysely