Toyota C-HR 1,8 Hybrid Intense Edition 2022 11000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  11000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 111
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus NMP-142

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Esittelyauto Peruutuskamera Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) Pysäköintitutkat edessä ja takana, varoitus mediakeskuksen näytöllä ja äänimerkillä Pysäköintitutkat edessä ja takana, varoitus mediakeskuksen näytöllä ja äänimerkillä Luistonesto Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen sähkötoiminen ristiseläntuki Lastenistuimen Isofix-kiinnityspisteet Kahdet renkaat Adaptiivinen vakionopeussäädin 8” kosketusnäyttö Automaattiset mittari- ja ajovalot hämärätunnistimella Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Bluetooth-järjestelmän säätimet ohjauspyörässä Käynnistyspainike Värillinen 4,2″ TFT-näyttö mittaristossa E-call automaattinen hätäpuhelujärjestelmä Älypuhelimen integrointimahdollisuus (Apple CarPlay & Android Auto)
Vaihtoautokysely