Toyota Avensis 2,0 D-4D DPF Linea Sol 4ov 2009 299000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 4900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2009
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  299000km
 • Moottoritilavuus 1998
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 141
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus AVY-101

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vaihtamisen merkkivalo VSC+ -ajonvakautus TRC-luistonesto Automaattinen ilmastointi Automaattinen ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan ristiseläntuen sähkösäätö Lämmitettävät etuistuimet Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeudensäädin Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Lämmitettävä tuulilasin alareuna Sadetunnistin Takaikkunan lämmitys ajastimella Vihreät sävylasit Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny ABS + EBD
Vaihtoautokysely