Toyota Verso 1,8 Valvematic Family 7p 2012 95000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 15900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  95000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 162
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus GKP-678

Lisätiedot: Vaihtamisen merkkivalo Navigointijärjestelmä Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Peruutuskamera Pysäköintitutka, sensorit edessä ja takana Pysäköintitutka, sensorit edessä ja takana VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Suomi-auto Istuimet 7:lle 2. rivi: etäisyys- ja kallistussäätö, taitto lattiatasoon (kukin istuin erikseen) Etuistuinten etäisyys- ja kallistussäätö Istuinlämmittimet Takaistuimien pääntuet (2) 3. rivillä Takaistuimien pääntuet (3) 2. rivillä Toyota Easy Flat -istuinjärjestelmä Yhdellä liikkeellä alas taittuvat 3. rivin istuimet Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin ASL Kahdet renkaat Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä Ikkunaturvatyynyt
Vaihtoautokysely