Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid Launch Edition 2022 4000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 39900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  4000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus NMS-848

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Tehdastakuu voimassa Esittelyauto Pilvipohjainen navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Apuviivat peruutuskameran näytöllä Apuviivat peruutuskameran näytöllä Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) staattiset esteet ja liikkuvat ajoneuvot Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) Pysäköintitutkat edessä ja takana Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi 60/40-suhteessa taitettavat takaistuimet Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeudensäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki Kahdet renkaat Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC) Automaattiset tuulilasin pyyhkijät sadetunnistimella Tummennetut takaikkunat
Vaihtoautokysely