TOYOTA AURIS Touring Sports 1,8 Hybrid Premium,Suomi auto,säännöllisesti huollettu. 2017 118000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17600€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  118000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 92
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus CKK-114

Lisätiedot: Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Suomi-auto Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo ja nopeuskameranäyttö Toyota Touch with Go -mediakeskus navigoinnilla Peruutuskamera (Toyota Touch -näytöllä) Peruutuskamera (Toyota Touch -näytöllä) Huoltokirja,viimeisin 108000km kohdalla Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuin säädettävällä ristiseläntuella Lämmitettävät etuistuimet Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Ikkunatummennukset takana UV-säteilyä vähentävä tuulilasi ja ikkunat Vihertävät sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt
Vaihtoautokysely