Toyota Corolla Touring Sports 2,0 Hybrid TREK 2021 22000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 28700€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  22000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus XPL-699

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Shift Switch -vaihteenvalitsinsiivekkeet ohjauspyörän takana Tehdastakuu voimassa 1 omistaja Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Vähän ajettu Suomi-auto 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella Takaistuimien kaataminen tavaratilan kahvoista Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Kahdet renkaat Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella
Vaihtoautokysely