Toyota Auris Touring Sports 1,8 Hybrid Premium Business 2017 50000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 20900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  50000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 92
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus FMK-933

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja 3:n vuoden ilmaiset navigoinnin karttapäivitykset Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo ja nopeuskameranäyttö Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo ja nopeuskameranäyttö Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Peruutuskamera (Toyota Touch -näytöllä) Pysäköintitutkat, sensorit edessä ja takana Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Huippusiisti Panorama-kattoikkuna Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuin säädettävällä ristiseläntuella Lämmitettävät etuistuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana
Vaihtoautokysely