TOYOTA COROLLA Touring Sports 2,0 Hybrid Style 2019 127000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 21700€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  127000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ERE-694

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Musta nahkaverhoilu (Hybrid Style) Huoltokirja Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite Automaattinen ilmastointilaite Sport Comfort -etuistuimet Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Kahdet renkaat Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Lohkolämmitin ja sisäpistoke Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA) Kaistavahti ohjausavustimella (LKA) Aktiivinen kaistanseuranta (LTA) automaattivaihteisissa malleissa Toyota Touch 2 -mediakeskus Automaattiset kaukovalot (AHB) Plus-paketti (Hybrid Style) Sis. Touch 2 with Go -mediakeskus navigointijärjestelmällä ja suomenkielisellä puheohjauksella, matriisityyppiset Multi-LED-ajovalot mukautuvilla kaukovaloilla (AHS), automaattinen ajovalojen korkeudensäätö, pysäköintitutkat eteen ja taakse, älykäs pysäköintiavustin (S-IPA), pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) ja sähkökäyttöisesti aukeava ja sulkeutuva tavaratilan kansi, jalanheilautustoiminnolla
Vaihtoautokysely