Nissan Micra IG-T 100 S/S Acenta Xtronic 2021 3000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  3000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 140
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CPH-442

Lisätiedot: 1 omistaja ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Älykäs korinvakautusjärjestelmä Älykäs pidonhallinta Manuaalinen ilmastointi ja raitisilmasuodatin Manuaalinen ilmastointi ja raitisilmasuodatin Kaksi pääntukea takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 taittuva takaistuin Kahdet renkaat Vakionopeudensäädin Ajotietokone Ulkolämpötilan mittari Sadetunnistinpyyhkijät Säädettävällä tihkutoiminnolla varustetut tuulilasinpyyhkimet Takalasin lämmitin Takalasin pyyhin-pesin, jossa on tihkutoiminto 6 turvatyynyä (kuljettajan, etumatkustajan ja sivuturvatyynyt sekä turvaverhot), poiskytkettävä etumatkustajan turvatyyny ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin ja EBD Älykäs hätäjarrutustoiminto
Vaihtoautokysely