Toyota Corolla Sedan 1,8 Hybrid Premium 2023 3000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 34900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2023
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  3000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 107
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus MPB-757

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Esittelyauto Tehdastakuu voimassa Apuviivat peruutuskameran näytöllä Apuviivat peruutuskameran näytöllä Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Peruutusvahti (RCTA) Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) Pysäköintitutkat edessä ja takana Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Sähköisesti osittain avattava panoraamakattoluukku Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Lämmitettävät takasivuistuimet Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeussäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki Kahdet renkaat Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i) Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella
Vaihtoautokysely