Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD-i Launch Edition 2023 16000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 43900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2023
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  16000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus RUX-333

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Esittelyauto Tehdastakuu voimassa Pilvipohjainen navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Pilvipohjainen navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Peruutuskamera Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) staattiset esteet ja liikkuvat ajoneuvot Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) Pysäköintitutkat edessä ja takana Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Suomi-auto Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC) Kahdet renkaat Automaattiset tuulilasin pyyhkijät sadetunnistimella Tummennetut takaikkunat Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS) Automaattisesti himmentyvä taustapeili
Vaihtoautokysely