FORD FIESTA 1,0 EcoBoost 100hv M6 Titanium 5-ovinen 2018 51000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 11900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  51000km
 • Moottoritilavuus 998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 97
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ZLX-831

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Dynaaminen kaarreajojärjestelmä ESP – Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä sisältää luistoneston ja hätäjarruassistentin Ilmastointi – Manuaalinen Ilmastointi – Manuaalinen Etuistuimet – Kuljettajan istuin manuaalisesti 4-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Kuljettajan istuin ristiseläntuki Etuistuimet – Lämmitettävät, 3-portainen lämpötilan säätö Etuistuimet – Urheilulliset (sis. kuljettajan säädettävä ristiseläntuki) Takaistuimet – 60/40 suhteessa jaettava selkänoja Ajotietokone Turvatyynyt – Sivuturvaverhot edessä ja takana Turvatyynyt – Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Turvatyynyt – kuljettajan ja etumatkustajan Turvatyynyt – Sivuturvatyynyt edessä ABS – Lukkiutumattomat jarrut elektronisesti ohjatulla jarrutusvoiman tasaimella (EBD) Jarrut – Levyjarrut edessä, rumpujarrut takana Ulkopeilit – Lämmitettävät, korinväriset kotelot Ikkunat – Edessä sähkötoimiset, kuljettajan ikkuna yhdella painalluksella ylös/alas Ohjauspyörän etäisyyden säätö – ylös/alas, eteen/taakse
Vaihtoautokysely