Toyota Avensis 1,6 VVT-i Linea Sol Technical 4ov 2008 206000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 6400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2008
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  206000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus SOY-476

Lisätiedot: Myydään asiakkaan lukuun. KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi VSC-ajonvakautus Automaattinen ilmastointi Etuistuinten käsisäädöt kuuteen suuntaan Etuistuinten käsisäädöt kuuteen suuntaan Istuimen korkeussäätö: etumatkustaja Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja ehkäisevä istuinrakenne Kyynärnoja edessä Portaattomasti säädettävä etuistuinten lämmitys Taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40-suhteessa Takaistuin: kääntyvät istuinosat Kahdet renkaat Ajotietokone Aluvanteet Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät ulkopeilit Sadetunnistin Sähköisesti säädettävät ulkopeilit Sähkösäätöiset takaikkunat
Vaihtoautokysely