Skoda Octavia Combi 1,5 TSI Ambition BusinessLine DSG Autom. 2019 80000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 21400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  80000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 143
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JLN-475

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Webasto kaukosäätimellä Huoltokirja Huippusiisti Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Hill Hold -järjestelmä Sähkötoimiset ikkunat myös takana Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Driver Activity Assistant – Kuljettajan vireystason tunnistusjärjestelmä Matkapuhelinvalmius Bluetooth-tekniikalla SmartLink+ Värillinen Maxi DOT -monitoiminäyttö Bolero-audiojärjestelmä, 8,0″ värillinen kosketusnäyttö
Vaihtoautokysely