TOYOTA AVENSIS 1,8 Valvematic Active 4ov Multidrive S 2014 181000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  181000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 153
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ENC-287

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen huoltokirja Vetokoukku Huippusiisti Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Toyota Touch & Go 6,1″ kosketusnäyttö VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuin säädettävällä ristiseläntuella Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet edessä: pystysäätö Pääntuet takana 3 kpl Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Vihertävät sävylasit
Vaihtoautokysely