TOYOTA AVENSIS 1,8 Valvematic Active Wagon Multidrive S 2015 106000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  106000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 154
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ENP-687

Lisätiedot: Huippusiisti Avensis Plus -paketti sis. Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigointijärjestelmällä, Nahka/Alcantara -verhoilu, Bi-xenon kaasupurkausajovalot AFS-kaarrevalojärjestelmällä ja LED-päiväajovaloilla, 17″ kevytmetallivanteet ja takalasien tummennukset Toyota Touch & Go 6,1″ kosketusnäyttö Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Peruutuskamera (Toyota Touch & Go näytöllä) Peruutuskamera (Toyota Touch & Go näytöllä) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuin säädettävällä ristiseläntuella Lohkolämmitin ja sisäpistoke Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet edessä: pystysäätö Pääntuet takana 3 kpl Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Takaikkunanpyyhin jaksokytkimellä
Vaihtoautokysely