TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Active Suomiauto,1-omistaja,huippusiisti. 2019 60000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 38900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  60000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 128
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CNA-317

Lisätiedot: Active Plus-paketti (Active) Sis. Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigoinnilla, sähkötoiminen takaluukku, lämmitettävä tuulilasi, lämmitettävä ohjauspyörä, pysäköintitutka eteen ja Smart Entry & Start -avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä. Huom: vaikuttaa ajoneuvon CO2-arvoon (+1 g/km). Sähköinen Webasto TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja 1 omistaja LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Suomi-auto Vetokoukku 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptiivinen vakionopeussäädin Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), kaikki nopeudet Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Lämmittettävä tuulilasin alareuna
Vaihtoautokysely