TOYOTA COROLLA Touring Sports 1,8 Hybrid Active 2020 57000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 24400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  57000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ISZ-222

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 1 omistaja Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Huoltokirja Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Vähän ajettu Suomi-auto Kuljettajan istuimen korkeussäätö Etuistuinten lämmitys Comfort -etuistuimet Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Kahdet renkaat Aluvanteet Lämmitettävä tuulilasin alareuna Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Lohkolämmitin Toyota Connected-palvelut (palvelut voivat vaihdella mallin ja varustetason mukaan) Kaistavahti ohjausavustimella (LKA) Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA) Ajotilan valintapainikkeet Eco/Normal/Sport
Vaihtoautokysely