Skoda Kodiaq 1.5 TSI ACT Active DSG Autom. 2022 18000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 41900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  18000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 159
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MOJ-222

Lisätiedot: Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, ääniohjaus ja langaton WLAN-tukiasema Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Pysäköintitutka edessä ja takana SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Pysäköintitutka edessä ja takana Pysäköintitutka edessä ja takana Lukuvalot taakse Suomi-auto Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Sähkötoiminen panoraama kattoikkuna turvatoiminnolla Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Askella-kevytmetallivanteet 7,5Jx18″ 235/55R18 Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kaksipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kaksipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Peruutuskamera Peruutuskamera Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, ääniohjaus ja langaton WLAN-tukiasema Lukuvalot taakse Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi
Vaihtoautokysely