RENAULT CLIO Energy TCe 90 S&S Navi Style 2016 118000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7790€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  118000km
 • Moottoritilavuus 898
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 104
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus NKJ-234

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Lohkolämmitin Huippusiisti Ilmastointi Ilmastointi Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Ajovakauden hallintajärjestelmä ESP + lukkiutumattomat ABS-jarrut Mäkilähtöavustin Lämmitettävät etuistuimet Ajotietokone Etuistuimissa päätä ja rintakehää suojaavat sivuturvatyynyt Etumatkustajan turvatyyny, poiskytkennällä Kuljettajan etuturvatyyny Sähkötoimiset etulasinnostimet Renault BASS REFLEX -järjestelmä (syvempi basson toisto) MEDIANAV-multimediajärjestelmä 7″ kosketusnäytöllä: 4x20W, Navigointi, Radio, Bluetooth-yhteys musiikin suoratoistolla + handsfree, USB- ja AUX-liitännät
Vaihtoautokysely