TOYOTA AURIS 1,6 Valvematic Active Multidrive S 5ov 2013 70000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 14900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  70000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus EMK-679

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Toyota Touch&Go Täydellinen huoltokirja Peruutuskamera (Toyota Touch&Go:n näytöllä) VSC ja TRC VSC ja TRC Vähän ajettu Huippusiisti 60:40 suhteessa lattiatasoon taittuvat takaistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Vakionopeussäädin Kahdet renkaat Ikkunaturvatyynyt (1. ja 2. istuinrivi) Kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä Audion säätimet ohjauspyörässä. Bluetooth® handsfree, säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö 12V ulosotto (edessä, takana ja takaluukussa)
Vaihtoautokysely