Skoda Yeti 1,8 TSI 4×4 Adventure 2010 270000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 5900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2010
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  270000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 189
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus MMY-431

Lisätiedot: Maalipinnassa tee se itse korjauksia,katso kuvat Tekniikka pelaa hienosti. KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Kahdet renkaat Kahdet renkaat ESP/DSR- ajonvakautusjärjestelmä Climatic-ilmastointi Off Road -toiminto Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Sähkötoimiset ikkunat edessä Nahkainen ohjauspyörä, kolmipuolainen Swing-audiojärjestelmä Swing-audiojärjestelmä ja CD-soitin, MP3
Vaihtoautokysely