Mercedes-Benz C 200 T Edition 4MATIC 2017 34000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 30900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  34000km
 • Moottoritilavuus 1991
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 155
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OVT-646

Lisätiedot: Lohkolämmitin ja sisäpistoke KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 9G-Tronic Plus -automaattivaihteisto, Tempomat-vakionopeussäädin, sis. Speedtronic-nopeudenrajoittimen 1 omistaja Aktiivinen pysäköintiavustin, sis. Parktronic-pysäköintitutkat edessä ja takana Aktiivinen pysäköintiavustin, sis. Parktronic-pysäköintitutkat edessä ja takana Huoltokirja ESP ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä ESP-kaarredynamiikka-avustin ASR-luistonestorajoitin Comfort-ilmastointiautomatiikka (Thermatic), 2-vyöhykkeinen Ilmastointi, automaattinen Vähän ajettu Suomi-auto Vetokoukku Etuistuinten korkeuden säätö Etuistuinten osittainen sähkösäätö Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Vakionopeudensäädin Vakionopeudensäädin
Vaihtoautokysely