Volkswagen Golf Variant Highline 1,0 TSI 81 kW (110 hv) DSG-automaatti 2018 78000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 18900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  78000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 111
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MNO-127

Lisätiedot: Radio ja navigointi Discover Media 8″ Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Täysautomaattinen Climatronic-kaksialueilmastointi Täysautomaattinen Climatronic-kaksialueilmastointi Mukautuva vakionopeussäädin ACC Kahdet renkaat Sadetunnistin Turvatyyny kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajalta poiskytkettävissä. Kuljettajan polviturvatyyny. Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Lohkolämmitin Digitaalinen mittaristo Active Info Display App-Connect älypuhelinliitäntä Matkapuhelinvalmius Bluetooth
Vaihtoautokysely