TOYOTA COROLLA Sedan 1,8 Hybrid Style 2019 85000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 22900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  85000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 111
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus BXM-185

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 1 omistaja Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Huoltokirja Huoltokirja Suomi-auto Vetokoukku Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Kahdet renkaat Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö Toyota Touch 2 kosketusnäytöltä Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Ikkunatummennukset takana Lohkolämmitin ja sisäpistoke Toyota Connected-palvelut (palvelut voivat vaihdella mallin ja varustetason mukaan) Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA) Kaistavahti ohjausavustimella (LKA) Aktiivinen kaistanseuranta (LTA) automaattivaihteisissa malleissa Toyota Touch 2 -mediakeskus Automaattiset kaukovalot (AHB) Automaattiset ajovalot hämärätunnistimella
Vaihtoautokysely