SKODA Octavia Combi 1,4 TSI Elegance DSG Autom. 2012 190000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 6500€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  190000km
 • Moottoritilavuus 1390
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 147
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus KRK-111

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ksenonvalot, kaarrevalotoiminnolla Ksenonvalot, kaarrevalotoiminnolla ESP / DSR -ajonvakatutusjärjestelmä, sis. ABS + EBV + ESBS + MSR + ASR + EDS + HBA Climatronic – kaksialue automaatti-ilmastointi Climatronic – kaksialue automaatti-ilmastointi Kahdet renkaat Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana, lapsilukko takana Nahkainen 3-puolainen ohjauspyörä, käsijarrun kahva ja vaihdevivun nuppi Swing-audiojärjestelmä ja CD-soitin, MP3
Vaihtoautokysely