TOYOTA CAMRY 2,5 Hybrid Active 2020 253000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 19900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  253000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 120
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ERX-239

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ALV-vähennyskelpoinen Nahkaverhoilu Sisustan tumma tyyli tummalla nahkaverhoilulla Bi-LED-ajovalot, projektorityyppiset Bi-LED-ajovalot, projektorityyppiset Pysäköintitutkat edessä ja takana, yhteensä 4 tunnistinta Huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Sähkösäätöinen matkustajan istuin Mukautuva vakionopeussäädin (ACC) Kahdet renkaat Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Elektroninen jarruvoimien jako (EBD) Hätäjarrutehostin (BS)
Vaihtoautokysely