TOYOTA C-HR 1,8 Hybrid Intense Edition 2021 42000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 28700€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  42000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 111
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CPX-257

Lisätiedot: Navigointijärjestelmä Lohkolämmitin ja sisäpistoke Pysäköintitutka tai -kamera TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Pysäköintitutkat edessä ja takana, varoitus mediakeskuksen näytöllä ja äänimerkillä Pysäköintitutkat edessä ja takana, varoitus mediakeskuksen näytöllä ja äänimerkillä Huoltokirja VSC-ajonvakautus Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite Vähän ajettu Suomi-auto Vetokoukku Adaptiivinen vakionopeussäädin Kahdet renkaat Sähkötoimiset ulkopeilit Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Sähköiset lasinnostimet takana Bluetooth-järjestelmän säätimet ohjauspyörässä Aktiivinen kaistanseuranta ohjausavustimella (LTA) Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä Kaukovaloautomatiikka (AHB)
Vaihtoautokysely