Skoda Fabia 1,2 TSI 110 Ambition DSG Autom. 2016 45000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  45000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 109
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus GMK-588

Lisätiedot: Kahdet renkaat Optical Parking Assistant – peruutuskamera Suomi-auto Pysäköintitutka taakse Climatronic – automaatti-ilmastointi sisätilan kosteustunnistimella Climatronic – automaatti-ilmastointi sisätilan kosteustunnistimella ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi sisätilan kosteustunnistimella Climatic-ilmastointi Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Säilytystaskut etuistuinten selkänojien sivuissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet Sävylasit Takalasin lämmitin Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin
Vaihtoautokysely