TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Active 2020 95000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 39900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  95000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus MUY-955

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 1 omistaja Pysäköintitutka takana Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Huoltokirja Huoltokirja Suomi-auto Vetokoukku ISOFIX -kiinnityspisteet (takaistuimella) Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), kaikki nopeudet Kahdet renkaat Automaattisesti koria vasten taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit sähkösäädöin Lohkolämmitin ja sisäpistoke Mittariston värillinen 7″ TFT-monitoiminäyttö ajotilan mukaan muuttuvalla grafiikalla Kaistavahti ohjausavustimella (LDA) Aux-in- ja kolme USB-liitäntää edessä, kaksi USB-liitäntää takana Toyota Touch 2 -mediakeskus 8″ kosketusnäytöllä Pre-Collision -turvallisuusjärjestelmä (PCS) Automaattiset kaukovalot (AHB) Automaattisesti kytkeytyvät ajovalot hämärätunnistimella Hybrid Active Plus-paketti (Hybrid Active) Sis. Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigoinnilla, sähkötoiminen takaluukku, lämmitettävä tuulilasi, lämmitettävä ohjauspyörä, pysäköintitutka eteen ja Smart Entry & Start -avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä. Huom: vaikuttaa ajoneuvon CO2-arvoon Hybrid etuveto -mallissa (+1 g/km).
Vaihtoautokysely