TOYOTA PROACE L2 2,0 D 180 Automaatti 5-ovinen 2020 111000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  111000km
 • Moottoritilavuus 1997
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 196
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus KTU-286

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA ALV-vähennyskelpoinen Peruutuskamera, näyttö taustapeilissä Peruutustutka, sensorit takana Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Käsisäätöinen ilmastointilaite 1 + 2 -istuimet Kuljettajan istuin, säädettävä ristiselän tuki Kuljettajan kyynärnoja Smart Cargo, keski-istuimen selkänojasta taittuva, kääntyvä pöytätaso Smart Cargo, ylöstaittuva etumatkustajan istuin Vakionopeussäädin + nopeudenrajoitin Lämmitettävät tuulilasin pesurin suuttimet Takalasin lämmitin Takalasinpyyhkimen tihkuasento Tuulilasi: akustisesti eristetty Tuulilasinpyyhkimet: sadetunnistimen ohjaamat automaattitoimiset Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Etuturvatyynyt Sivuturvatyynyt
Vaihtoautokysely