MINI Cooper A 2002 208000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 3900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2002
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  208000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 187
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus ROI-462

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Näpäkän oloinen peli Valojen varoitussummeri Luistonvalvonta Easy Entry: istuin liukuu etuasentoon ja selkänoja taittuu eteen Easy Entry: istuin liukuu etuasentoon ja selkänoja taittuu eteen Kuljettajan istuimen säädöt: selkänoja, etäisyys, korkeus Ajonopeuden mukaan säätyvällä tihkuasennolla varustettu tuulilasin pyyhin Ajovalojen korkeapainepesurit Sähkösäätöiset ulkopeilit Takalasin pyyhin/pesin, jaksokytkin, peruutusautomatiikka Värilliset lämpölasit Sivuturvatyynyt etuistuinten selkänojissa Turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle ABS Peilein (liukukansí) varustetut häikäisysuojat Sähköiset lasinnostimet Ohjauspyörän korkeussäätö Huoltotarpeen ilmaisin Kello, sijoitettu kattoverhoukseen Matka- ja osamatkamittari
Vaihtoautokysely