SKODA Octavia Combi 1,4 TSI Style DSG Autom. 2016 157000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 14990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  157000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NKK-901

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen huoltokirja Polttoainekäyttöinen lisälämmitin,kaukosäätimellä Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Suomi-auto Suomi-auto Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Vakionopeuden säädin Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Takalasin pyyhin ja pesin Hill Hold -järjestelmä Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana, lapsilukko takana Sähkötoimiset ikkunat myös takana Nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Bluetooth-matkapuhelinvalmius puhetunnistuksella
Vaihtoautokysely