Toyota Yaris 1,5 Hybrid Style # Pluspaketilla sekä Lifestyle / Skywiev panoraama / Navigointi # 2023 5000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2023
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  5000km
 • Moottoritilavuus 1490
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 92
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus MPA-769

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Lifestyle-paketti (Vain Style ja Premium) Lifestyle-paketti (Vain Style ja Premium) Peruutuskamera Peruutuskamera Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Plus-paketti (vain Style) VSC-ajonvakautus Yksialueinen automaatti-ilmastointi 60:40 -suhteessa alas taittuvat takaistuimet Istuimien tumma kangasverhoilu (FB20) Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i), toiminta koko nopeusalue Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Takalasien ikkunatummennukset Takalasin lämmitys Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kahdeksan SRS-turvatyynyä Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Vaihtoautokysely