TOYOTA PRIUS Active 2017 40000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 23400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  40000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 76
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus VZJ-701

Lisätiedot: Plus-paketti Sis.Toyota Touch with Go -mediakeskus navigoinnilla sekä JBL Premium -audiojärjestelmä Vähän ajettu Suomi-auto Huippusiisti Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi LED-päiväajovalot, Bi-LED -ajovalot/kaukovalot, LED-takavalot, LED-sumuvalot VSC-ajonvakautusjärjestelmä 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö, sähkötoiminen ristiseläntuki Kaksialueinen automaatti-ilmastointi matkustajatunnistuksella Takaistuimen sälkänojan kallistuksensäätö Adaptiivinen vakionopeussäädin, nopeudenrajoitin Kahdet renkaat UV-lasit edessä ja takana Seitsemän SRS-turvatyynyä, Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Lukkiutumattomat jarrut (ABS) elektronisella jarruvoimien jaolla (EBD) ja hätäjarrutehostin (BA) Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana, automaattitoiminto Audiojärjestelmän ja Bluetooth-järjestelmän säätimet, Mediakeskuksen kytkimet ohjauspyörässä
Vaihtoautokysely