SKODA Octavia Combi 2,0 TSI RS DSG Autom. 2018 81000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 26900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  81000km
 • Moottoritilavuus 1984
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 146
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MUZ-705

Lisätiedot: Erityisen hyvin pidetty. Täydellinen huoltokirja,viimeisin 80000 km Huippusiisti Sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistilla Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8,0″ värillinen kosketusnäyttö Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vetokoukku Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Vähän ajettu Sport-alusta Lämmitettävä nahkainen RS-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Hill Hold -järjestelmä
Vaihtoautokysely