MINI Hatchback 5-ovinen Cooper A Business Plus 2017 53000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  53000km
 • Moottoritilavuus 1499
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 111
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus VZP-240

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Dynamic Stability Control (DSC), ajovakauden hallintajärjestelmä Suomiauto Automaattinen ilmastointi Tuulilasin lämmitin Tuulilasin lämmitin Single-joint spring-strut etuakseli Taka-akselin monivarsituenta Comfort Access -toiminto, kuljettajan istuimen selkänojan muistitoiminto Lämmitettävät etuistuimet Niskatuet kaikilla istuimilla Taitettava takaselkänoja Takaistuin kaksipaikkainen Ajotietokone Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Levyjarrut takana Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Tuuletetut etujarrulevyt Korinväriset ulkopeilit Sähkötoimiset ja lämmitettävät sivupeilit Sähkötoimiset ikkunannostimet
Vaihtoautokysely