TOYOTA COROLLA Hatchback 1,8 Hybrid Style 2019 44000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 23900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  44000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 110
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus BVX-744

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 1 omistaja Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Huoltokirja Huoltokirja Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Vähän ajettu Huippusiisti Suomi-auto Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeussäätö Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö Toyota Touch 2 kosketusnäytöltä Ikkunatummennukset takana Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Lohkolämmitin Toyota Connected-palvelut (palvelut voivat vaihdella mallin ja varustetason mukaan) Kaistavahti ohjausavustimella (LKA) Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA)
Vaihtoautokysely