SKODA Yeti Outdoor 1,8 TSI 4×4 Elegance DSG Autom. 2014 86000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  86000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 189
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus NJI-236

Lisätiedot: Todella jetisti pidetty Yeti KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen huoltokirja,viimeisin 85000 km Suomi-auto Vetokoukku Vetokoukku Aluvanteet Lohkolämmitin ja sisäpistoke Kaksoisksenon-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Pysäköintitutka taakse ESC–ajonvakautusjärjestelmä, sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDS, HBA ja DSR Climatronic – automaatti-ilmastointi Ilmastointi Säilytyslokero matkustajan istuimen alla Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Sähkötoimiset ikkunat edessä Sähkötoimiset ikkunat myös takana
Vaihtoautokysely