SKODA Superb 1,5 TSI ACT Style BusinessLine DSG Autom. 2019 65000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  65000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 123
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ZMM-590

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku, esiin taitettava Alcantara ja nahkaverhoilu (istuinpinnat nahkaa ja Alcantaraa) Varashälytin, sisätilantutka, kallistusanturi, akkuvarmennettu sireeni ja SAFE-turvalukitus sekä KESSY – avaimeton keskuslukitus ja käynnistys Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, In Car Communication -järjestelmä ja langaton WLAN-tukiasema Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, In Car Communication -järjestelmä ja langaton WLAN-tukiasema Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Peruutuskamera Huoltokirja Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Suomi-auto ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet, kulj.istuin muistilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Lämmitettävä tuulilasi Mekaaniset takasivuikkunoiden ja takaikkunan verhot Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot
Vaihtoautokysely