SKODA Scala 1,0 TSI 115 Ambition 2019 59000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  59000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 113
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CNK-577

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin KESSY – avaimeton keskuslukitus ja käynnistys Lämmitettävät takasivuistuimet Optical Parking Assistant – peruutuskamera pesimellä Optical Parking Assistant – peruutuskamera pesimellä Sivuturvatyynyt takaistuimella SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Vetokoukun asennusvalmius ESC-ajonvakautusjärjestelmä Vetokoukun asennusvalmius Climatronic – automaatti-ilmastointi KESSY – avaimeton keskuslukitus ja käynnistys Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Lämmitettävät takasivuistuimet Korkeussäädettävät etuistuimet Optical Parking Assistant – peruutuskamera pesimellä Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Sivuturvatyynyt takaistuimella Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin
Vaihtoautokysely