SKODA Octavia 1,4 TSI Elegance DSG Autom. 2013 129000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  129000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 116
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus GKY-231

Lisätiedot: Irtokangasmatot KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Amundsen-navigointilaitteisto Euroopan kartoilla, 5,8″ värillinen kosketusnäyttö Mustat listat sivuikkunoiden reunoissa Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Irrotettava vetokoukku Pysäköintitutka taakse ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Amundsen-navigointilaitteisto Euroopan kartoilla, 5,8″ värillinen kosketusnäyttö Huonon tien paketti Vetokoukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Hill Hold -järjestelmä Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana, lapsilukko takana
Vaihtoautokysely