Peugeot Partner BlueHDi 130 EAT8-automaatti M 2019 130000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  130000km
 • Moottoritilavuus 1499
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 149
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus ERJ-506

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Audiojärjestelmä 8″ kosketusnäytöllä, Mirror Screen -toiminto, 2 x USB liitin sekä AUX-liitin ESP ajovakaudenhallintajärjestelmä Pack Style: Korinväriset kylkilistat, ovenkahvat, peilien kuoret sekä takapuskuri. Lisäksi 16″ pyöränkapselit Pack Style: Korinväriset kylkilistat, ovenkahvat, peilien kuoret sekä takapuskuri. Lisäksi 16″ pyöränkapselit Pack Style: Korinväriset kylkilistat, ovenkahvat, peilien kuoret sekä takapuskuri. Lisäksi 16″ pyöränkapselit Takapariovien ikkunat, pesuri & pyyhin sekä lämmitys Tavaratilan LED valaistus, neljä kiinnityslenkkiä tavaratilan seinissä ja 12V pistoke Ilmastointi Tavaratilan LED valaistus, neljä kiinnityslenkkiä tavaratilan seinissä ja 12V pistoke 1 + 2 ohjaamo & Multi flex istuin Takaluukku, takalasin lämmitys ja pyyhin Kuljettajan istuimen korkeussäätö Pysäköintitutka edessä ja takana Audiojärjestelmä 8″ kosketusnäytöllä, Mirror Screen -toiminto, 2 x USB liitin sekä AUX-liitin Kuljettajan istuimen lämmitys Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Vakionopeudensäädin & nopeudenrajoitin Ajotietokone Turvatyynyt edessä kuljettajalle sekä matkustajille Mäkilähtöavustin
Vaihtoautokysely