Opel Crossland X Enjoy 1,2 60 kW MT5 2018 80000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  80000km
 • Moottoritilavuus 1199
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 115
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus VZR-306

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP-ajonvakautusjärjestelmä Ilmastointilaite 40/60 suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja Etumatkustajan istuimen nelisuuntaiset säädöt Etumatkustajan istuimen nelisuuntaiset säädöt Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Vakionopeudensäädin Ajotietokone Turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja verhoturvatyynyt ABS-jarrut, levyt edessä ja takana, hätäjarrutustehostin ja kaarrejarrutuksen hallinta Mäkipidätin Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä Sähkötoimiset ikkunannostimet takana Ohjauspyörän säätö, korkeus- sekä syvyyssuunnassa Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, 3-puolainen (sis. monitoimisäätimet ohjauspyörässä) Opel OnStar-henkilökohtainen avustajasi ja automaattinen hätäpuhelu IntelliLink R 4.0
Vaihtoautokysely